Over ons

Gepassioneerd door (natuur)steen}

Gedreven door passie

Het verhaal van Tegelbedrijf Daelemans begint in augustus 1973. Roger Daelemans start de firma op samen met zijn vrouw René. 2 gepassioneerde mensen die met een team van 7 vloerders en 1 conducteur van niets een goed draaiend vloerdersbedrijf maken. In de loop van de jaren komen ook de broer en schoonbroer van Roger mee in het firma werken. Zo groeide Daelemans uit tot een echt familiebedrijf. Zonen Philip en Frederik zaten als jonge snaken regelmatig mee op het bureel en kregen ook de "vloermicrobe" te pakken. Philip stond als 1ste aan de zijde van zijn ouders, later volgde ook Frederik. Elke zoon had zijn eigen specialiteit en gave

 


 

 

Een volgende generatie staat klaar

Begin jaren ’90 namen beide zonen de firma over. De nieuwe generatie heeft gezorgd voor verfrissende ideeën en enkele technologische hoogstandjes. Dagelijks wordt er zowel op het bureel als op de werkvloer nagedacht over oplossingen die voldoen aan de dromen van onze klanten.

Door jarenlange ervaring en te werken met zowel vakbekwaam personeel als met kwaliteitsproducten zorgen we dagdagelijks voor een prachtig resultaat van uw vloerwerken. Weinig materialen zijn zo bepalend voor de uitstraling van een ruimte, als de vloer.

Sinds 2019 waait er een nieuwe wind door de firma. En nieuwe mensen zorgen voor nieuwe mogelijkheden en ideeën waardoor wij u nog beter kunnen helpen. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking in onze toonzaal.